Sponsoren stellen zich voor

Deze sponsoren hebben zich al bij ons aangesloten. Lees hieronder hun verhaal.

Wil je ook sponsor worden van deze vrolijke run? Kijk dan eens op deze pagina.

logo sponsor All4Running

All4running

All4running is blij een steentje te mogen bijdragen aan het vrolijkste hardloopfeestje van Amsterdam. De grootste online hardloopspeciaalzaak van de Benelux heeft een fysieke winkel in Amsterdam: recht tegenover het Vondelpark, op Amstelveenseweg 130. Dit is dé plek om hardloopschoenen aan te meten. Voor je foute kersttrui moet je echter zelf zorgen.

logo sponsor All4Running

Groot Melkhuis

Sinds de start van de Ugly Sweater Run in 2015 stellen wij ons terrein beschikbaar voor dit sportieve kerstfeestje. Het Groot Melkhuis werd geopend in 1874 en heet zo omdat je er toen verse melk kon drinken afkomstig van eigen koeien. Melk serveren we nog steeds maar tijdens de Ugly Sweater Run ook verse soep, gluhwein en chocomel.

CLIF bar

Bij CLIF bar draait het om gezonde ingrediënten die prestaties optimaliseren. Of je gaat voor een fietstocht van 200 km of een rondje rennen door het Vondelpark in je lelijkste trui, deze energie reep is gemaakt om het avontuur te ondersteunen. Tijdens de Ugly Sweater Run kan CLIF bar cool mint, de meest “ugly” CLIF bar, niet ontbreken! Wil je meer smaken proberen, ze zijn verkrijgbaar bij sportzaken en supermarkten.