Charity Save the Children

De Ugly Sweater Run steunt Save the Children en hun jaarlijkse Foute Kersttruiendag op 14 december. Dit doen we door van jouw startbewijs 1 euro in te zamelen voor Save the Children. Want: een echte held verzamelt geld!

Met een foute kersttrui – de naam zegt het al – sta je natuurlijk behoorlijk voor gek. Je moet best een held zijn om zo’n trui te dragen. Als je in zo’n trui 5 kilometer gaat rennen, ben je helemaal een held.

Word ook een echte held door geld in te zamelen voor kinderen in nood. Je vrienden en familie hebben er vast wel iets voor over om jou zwoegend voor gek te zien in je foute kersttrui. Dus vraag hen om je te sponsoren voor jouw heldendaad. Met de opbrengst van alle kerstgekkigheid helpt Save the Children kinderen in nood: want met kerst hoort geen kind alleen te zijn, met een hongerige maag naar bed te gaan of het koud te hebben.

Een échte held worden is verbazingwekkend eenvoudig:

  • Schrijf je uiteraard eerst in voor de Ugly Sweater Run
  • Kijk op savethechildren.nl/foute-kersttruien-dag voor inspiratie, tips voor de beste inzamelingstactieken, uitleg over het aanmaken van een digitale collectebus en andere kerstgekkigheid.
  • Met het bedrag dat in je inzamelt, zorgt Save the Children ervoor dat kinderen in nood voedsel en een dak boven hun hoofd hebben, ook naar school kunnen gaan en dat zij zich veilig voelen.

 

Charity Save the Children Foute Kersttruiendag gek doen met vrienden en collega's

Ugly Sweater Run

ondersteunt