Charity Save the Children

Op 14 december vieren we de 5e editie van de Ugly Sweater Run met extra veel kerstgekkigheid, maar we willen ook graag samen met alle renners een heldendaad verrichten. Want ook deze Kerst zijn er te veel kinderen die helemaal alleen zijn, honger lijden of het koud hebben. Dat kan natuurlijk niet terwijl we samen peentjes zweten in onze foute kersttrui! Daarom gaan we -net als de afgelopen 4 jaren- geld inzamelen voor Save the Children’s Foute Kersttruiendag. Op deze dag schitteren duizenden mensen in Nederland in hun foutste kerststruien en verrichten een heldendaad om geld in te zamelen voor kinderen in nood.

Maak je eigen Ugly Sweater Run actiehelden pagina
De kop is er af: want per inschrijving doneren wij alvast 1 euro. Daarmee is het startbedrag voor de geldinzameling al € 2.000! Maar we hebben veel meer nodig om kinderen in nood te helpen, dus doe ook mee met onze heldenactie en vraag je vrienden, collega’s en familie om je te sponsoren voor je sportieve daad. Dat kan heel eenvoudig door naar onze Ugly Sweater Run actieheldenpagina te gaan waar je met een paar klikken je eigen donatiepagina aanmaakt.

Veel kleine donaties maken samen een groot verschil 
Stel dat je tien redders in nood kan strikken die € 5 bijdragen: dan heb je al 24 paar warme sokken voor kinderen in Libanon of een maand lang onderdak voor een kind in India bij elkaar weten te rennen. Dat is toch een prachtige extra motivatie om de finish te halen!

Help mee het record van vorig jaar te overtreffen 
Vorig jaar hebben we samen € 7.500 bij elkaar gerend in onze foute kersttrui. Daarmee heeft Save the Children kinderen in nood in bijvoorbeeld Syrië, Somalië, Bangladesh en Jemen kunnen herenigen met hun ouders, een warme plek om te slapen of een warme maaltijd kunnen geven. Dat bedrag willen we met de 5e editie overtreffen en daar hebben we jouw hulp voor nodig

Charity Save the Children Foute Kersttruiendag gek doen met vrienden en collega's

Ugly Sweater Run

ondersteunt