Tickets

 

Deelname is inclusief Startnummer, Kerstmuts met lampjes, Medaille en toegang tot het Christmas Wonderland terrein bij het Groot Melkhuis. Van ieder verkocht startbewijs doneren wij alvast € 1,- aan Save the Children.

Er zijn nog startpakketten! Inschrijven kan zaterdag vanaf 13.30 bij de startnummertent achter het Groot Melkhuis. Prijs is € 20,-. Bij startnummers is alleen cash betaling mogelijk.

Early Santa ticket                  € 15,-
Regular ticket 1st release      € 17,- 
Regular ticket 2nd release     € 19,-
Tickets at door                          € 20,-  (cash only)

 

Een echte held verzamelt geld voor kinderen in nood
Vijf kilometer in je foute kersttrui hollen is best heldhaftig, maar: een echte held verzamelt geld voor kinderen in nood. Want geen enkel kind hoort met Kerst alleen te zijn, honger te lijden of het koud te hebben. Met de Ugly Sweater Run willen we zo veel mogelijk geld ophalen voor Save the Children’s Foute Kersttruiendag. Onze heldendaad is dat we van jouw inschrijving 1 euro doneren, maar samen kunnen we nog veel meer doen. Doe je mee? Maak alvast een donatiepagina aan op het actieheldenplatform en vraag je buren, vrienden en familie om een bijdrage te doen. Er is geen mooiere motivatie om de finish te halen dan met z’n allen een redder in nood te zijn voor kinderen die helemaal alleen zijn of moeten vluchten voor een oorlog! 

Algemene Voorwaarden deelname
Tijdens de Ugly Sweater Run doen we onze best om een sportieve en leuke sfeer te creëren. Soms gebeuren er onverwachte dingen. Lees daarom de algemene voorwaarden voor deelname even door.

Ugly Sweater Run

ondersteunt